2013. június 11., kedd

Indul a Peak átalakítás! 4 szakember, 4 jelölt, 10 hét, 100% garantált siker! Jelentkezz!


Alakíttasd át magad velünk! Emlékszel még az első randevúra, amikor izgatottan vártad a nagy pillanatot, a legelőnyösebb oldaladat mutattad, és igyekezted a legjobb formádat hozni?


Mennyi minden változott azóta! Hónapok, évek teltek el, Te pedig már csak áhítozva gondolsz a fiatalkori kockás hasadra..... A tested odalett, a párod pedig husis......!

Mi a szálkásító étrend férfiaknak és mi a szálkásító étrend nőknek?

Számtalan diétát kipróbáltál már, de egy sem vezetett eredményre? A párod úszógumija is növekszik. Az esti közös vacsorázásnál együtt estek a kalóriák rabjává, a szabadidőtöket pedig többnyire a tévé előtt töltitek.....Na nee! Eljött a TI időtök!  

A Peak 4 szakember minden szaktudásával biztosítja nektek a lehetőséget ahhoz, hogy sportosabb, egészségesebb, fittebb életmódra váltsatok, és örökre megváltozzon az életetek!

A cél, hogy mindkettőtök professzionális edzéstervvel, edzővel, profi étrenddel, és csúcs Peak táplálék kiegészítőkkel, olyan formába kerüljetek, amilyenben még sosem voltatok. Jól tudjuk, hogy az elhatározás könnyű, a kivitelezés azonban már nehezebb dolog. Ketten együtt azonban dupla erősen vethetitek bele magatokat, miközben a Peak tagjai minden szakmai információval és segítséggel mellettetek állnak.
A Peak Man átalakítás során ilyen képeket használtunk Pistiről:  
Mikor lehetsz Te a tuti befutó, azaz mikor jelentkezzetek a pasiddal, férjeddel, szerelmeddel, pároddal, barátoddal?
 
- Ha végigcsináljátok a minimum 100 napig tartó diétát, és edzéseket – nincs félreevés, vagy kifogás, csak harc!

- Ha van 10-20 kg/fő túlsúlyotok, amitől szabadulni szeretnétek, és ezért a napi rendszeres testmozgástól nem riadtok vissza.

- Ha minimális konditermi ismeretekkel rendelkeztek, de ne aggódjatok, nem kell a konditerembe beköltöznötök, sőt, a mindennapos konditermi edzések most elmaradnak! - Nem árt, ha már ismeritek a táplálkozási alapokat, milyen ételek fehérje-dúsak, szükség van a fehérjeporra, és hajlandóak vagytok lemondani a munkahelyi menza kényelméről.

- Ha stabil a kapcsolatotok, és MINDKETTEN bele szeretnétek vágni, KÖZÖSEN! Sok közös mozgás szerepel majd a programban, napi szinten legalább másfél órát közösen kell majd eltöltenek. Ha a munkabeosztásotok miatt eddig is csak váltófutásban találkoztatok, akkor ez a program most nem Nektek szól!

- Ha nagy káosz az életetek, bizonytalan a munkahelyetek, gondot jelent a napi megélhetés, súlyos beteg a családban valaki, iszonyú nagy a hajtás, nincs pénzed arra sem hogy A pontból B pontba juss, akkor ezt a kemény megmérettetést nem tudjátok végigcsinálni. Hidd el nem fog menni! A napi gondok elviszik a fókuszod. Először állj talpra, utána foglalkozz az önmegvalósítással.

- Ha elfojtott problémáitok vannak egymással, kevés időt töltötök együtt, mert egyedül jobb, akkor NE ettől a programtól várd, hogy a kapcsolatotok rendeződik, ez NEM párterápia! Habár a közös cél, a közös élmények közelebb hozza a párokat, de a konfliktusok is jobban előkerülnek majd. Ha ezeket eddig sem tudtátok megbeszélni, akkor ettől még inkább nem tudjátok majd, és kudarcba fullad a cél, hogy közösen váltsatok egészséges életmódra.

- Az edzések mellett, a napi diétás étrend elkészítése mellett arra is kíváncsiak leszünk, hogy miként élitek meg az életmódváltást, annak nehézségeit. Hogyan oldjátok meg a mindennapi nehézségeket, hogyan tudjátok megszervezni az új életeteket, ezek megélésének közzétételével is foglalkozunk. Ha 4-5 gyerekes családban éltek, akkor ennek megoldhatóságára kicsi esélyt látunk, ezt is alaposan gondoljátok át.

- Egészségesnek kell lennetek, ez nem sétagalopp! A Peak átalakító programjában ezúttal egy szakképzett orvos is a csapat tagjaként követi az alakulásotokat, de ha Te vagy a párod rendszeres gyógyszeres kezelés alatt áll, cukorbeteg, vagy vérnyomásproblémátok van, akkor ez most Nektek túl nagy kihívás lenne, és veszélyes is.

- Ez a program nem arról szól, hogy titokban elvégezzük rajtatok a megfelelő módszerekkel a diétát és az edzéseket. Fürdőruhás képeidre lesz szükségünk, videókban kell beszélned, és elég extrovertáltnak kell lenned ahhoz, hogy ne legyen ezzel problémád.

Sok ezer másik pár fogja követni az átalakulásod, Te leszel a motiváció a számukra, ezért látniuk kell Titeket. Néhány a magánéletedből származó képekre is szükségünk lesz, hiszem ember vagy Te is.
A Peak girl átalakítás során ilyen képeket használtunk Zsaniról:
 

Hogyan és hol jelentkezz?

1. Küldjetek egy közös bemutatkozó levelet! Írjátok bele a testméreteiteket, csatoljatok hozzá egész alakos, fürdőnadrágos-fürdőruhás közös képeteket, elölről, oldalról és hátulról lefényképezve. Küldd el ezt a tunde@peak.ag emailcímre.
2. Készítsetek magatokról egy 1 perces videó anyagot is, amiben röviden bemutatjátok magatokat, és elmondjátok, hogy miért Ti vagytok a legalkalmasabbak erre az átalakításra. A Peak fiatal, vidám, lendületes, energikus csapat. Legyetek Ti is kreatívak, a vízállásjelentés jellegű bemutatkozókat sajnos nem tudjuk értékelni.

A felvételt akár mobiltelefonon is készíthetitek, nem kell stúdió minőségű 3D-s, úsztatott képes felvétel, egyszerű, ötletes, és vidám anyagokat várunk, semmi extra egy perc! A videót fel tudjátok tölteni saját youtube accountra, vagy adunk emailben egy online felületet, ahova fel tudjátok tölteni, ha nem használtok youtube-ot. A video neve mindig a Te és a párod neved legyen, vagy a bemutatkozó jelentkezésetekbe linkeljétek be a youtube videótokat. A jelentkezéseteket visszaigazoljuk, és mindenképpen visszajelzünk, hogy mi a további teendőtök.

Mi történik a Peak átalakítás során?

10 héten keresztül ingyenes Peak táplálék kiegészítőkkel, Palatinus Tünde fitnesz világbajnokkal, Pohiba Tibor személyi edzővel, és Dr. Koreny Tamás ortopéd-traumatológussal fogunk dolgozni rajtatok.

- Interaktívvá tesszük a változásokat, azaz minden alkalommal, amikor találkozunk, egész alakos fényképet készítünk rólad, és videózunk is.

- Heti 1-2 alkalommal Nektek is videóznotok kell majd az edzéseiteket, és el kell küldenetek Nekünk, vagyis Nektek is interaktívakká kell válnotok.

- Napi több óra változatos edzés várható, heti 5 alkalommal minimum. Ne félj, változatos lesz, konditeremben kevés időt kell majd tölteni.

- Folyamatos diéta és az átadott étrend követése minimum 10 héten keresztül. - Gyors és látványos változásokat látsz majd a testeden és a párodén. Nagyon motíváló lesz majd meglátjátok! - Felügyeljük az alakulásotokat, pontos kidolgozott étrendet, és Peak táplálék kiegészítőket adunk, hogy lehetőség szerint a legkevesebbet szenvedjetek.

- Egy fitnesz világbajnok, és egy testépítő bajnok kontrollálja a változásokat, személyes konzultáció keretén belül változtatnak ha szükséges a diétán, ellenőrzi a testetek alakulását, segít ha kérdésetek van.

- Pontos és rád szabott edzéstervet kaptok tőlünk, amit csak követned kell, de viszont azt muszáj! Emellett egyedül kell edzenetek, a konditermi edzések mellett más sporttevékenység is jelentős szerepet kap majd, ezen sporttevékenységek kiválasztásában segítünk, de a Ti kreativitásotok is kell majd.

Heti egy edzést Veletek együtt csinálunk, közösen, de az eddigi átalakító programjainktól eltérően NEM konditeremben fogunk izzadni. Ne aggódj, tuti túlélhető lesz, bár az izzadást, a lihegést és az erőlködést garantáljuk, ahogy a jó hangulatot és a nevetést is.

Hogyan történik a kiválasztás? Mikor lehettek Ti a tuti befutók?

Ezt sajnos meg kell hagynotok nekünk. Már 15 éve foglalkozunk sportolókkal, így nagyobb biztonsággal ki tudjuk választani, ki az, aki nem fogja a felkészülés kellős közepén feladni a küzdelmet. Ha pozitív a kisugárzásotok, látjuk hogy nagyon akarjátok ezt, és van rajtatok 10 kg túlsúly/fő akkor nagy esélyetek van.

Mi az amiből Ti is profitálhattok, még akkor is, ha nem kerültök be az átváltoztató programba?

- nyitott étrend
– mindent közlünk, másolhatjátok, és csinálhatjátok otthon - nyitott edzésterv – mindent közlünk, másolhatjátok és csinálhatjátok otthon
- milyen Peak táplálék kiegészítőkre van szükség egy családban és hogyan használjátok őket. Két fogyás egy családban, fele annyiba kerül!
- a megadott edzésterv, és diétás étrend alapján kezdjétek el Ti is önállóan az új, sportos életmódotokat, készítsetek kiindulási képeket, dokumentáljátok, fotózzátok, videózzátok a változásokat, és az átváltoztató program végén a sikertörténeteket, és még más meglepetéssel is előrukkolunk majd a legsportosabb pároknak!
Konkrét recept ahhoz, hogy Ti is lefogyjatok, és egészségesebben éljetek! Jelentkezési határidő: 2013. június 23! Félsz a nyilvánosságtól? Kérd el az ingyenes profi terveket! Kattints a képre! https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/Peak_csalad_atalakitas_2013/peak_atalakitas_szalkasitas_etrend.png   Palatinus Tünde - Mező Mónika - Dr. Koreny Tamás - Pohiba Tibor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése